Langrenn

Fra løypene har du kanskje Norges peneste utsikt til Hardangerfjorden, Rosendalsalpene, Sør-Fonna og Nordsjøen.

Langrennsløypen er lokalisert på toppen av breen. Terrenget som følger bak toppstasjonen på heisen, er jevnt og perfekt for langrennsaktivitet. Lengden på løypa varierer fra 2 kilometer til 5 kilometer -  alt etter snøforhold.

Med rutinerte ildsjeler bak spakene, produserer Fonna langrennsløyper for både klassisk og skøyting i verdensklasse. Vi har eget utstyr for optimale spor og leverer grunnsalting med hydraulisk saltspreder. Løypen preppes og saltes i juni og juli når været tillater det. På Fonna preparerer vi også på bestilling. Fra løypene har du kanskje Norges peneste utsikt til Hardangerfjorden, Rosendalsalpene, Sør-Fonna og Nordsjøen.

Langrennskort koster kr 250,- pr dag og inkluderer tilgang til preparert og saltet løype, samt transport med skiheisen.

Ønsker du og din gruppe Skandinavias beste langrennsløyper på sommersnø, ta kontakt med post@visitfonna.no i dag! Sirdal Ski la sin treningssamling til Fonna, les mer om dette her.

Løypene

Det er noe spesielt å gå på langrenn på et treningsområde som er formet gjennom flere tusen år. Fonna har de siste årene økt satsningen på langrenn. Lengden på løypene varierer fra 2 kilometer til 5 kilometer -  alt etter snøforhold.